Hej Alla Glada!!!!

Nu var det ett tag sen igen, har precis kommit hem från Kreta, så tänkte skriva en snutt..
Kom hem igår klockan åtta på morgonen var ganska trött och sov kanske en halvtimme för sedan kom min syrra på besök. Vi hade planerat så mkt att göra men det förstördes av vädret, men vi kom till Dollar iaf. Sen gjorde vi mat och åt så vi blev mätta. Vi har ju haft linas akvarium hemma hos oss men nu skulle hon hämta det...så vi tömde vatten och stenar så hon fick ta med det + fiskarna då eller fisken...=) när syrran skulle gå ner för trapporna med hinken med stenarna så höll hon i handtaget tills det brast eftersom det blev så tungt..så det blev fullt med stenar i trappan...klant =)
Sen åkte de hem men vi bestämde för att vi skulle sesw igen till midsommar.
Så åter tilbaka till Kreta som var helt underbart. 40 grader varmt och minst 27 i vattnet. Hotellet var ganska mysigt, de hade en takterass man kunde sitta och dricka och äta på med en utsikt över havet och kreta...helt underbar vy. Blev lite besviken eftersom de serverade inte strawberry daiquri..=( men men jag garanterar att det blev annat...=) mkt annat.
Stranden var underbar..så också folket....skulle lätt kunnat stanna en vecka till. Det blev dock inte så mycket utflykter, det är det enda jag ångrar, men en vecka är för lite att åka om man vill se saker oxå...kommer definitivt flera ggr. Priserna var ungefär lika som här så det blev inte mkt shoppande...=( så får ta det nu när jag är hemma =)
Var lite rädd för att flyga så klart efter att ha läst om flygplanet som försvann i tidningarna. Fick reda på när vi landat att de planet vi åkte i hem vara av samma klass som det som försvann. Känns lite scary...och om inte det skulle vara nog så såg jag igår att ett annat  ving flygplan hade varit tvunget att nödlanda  eftersom en vinge brann...VI ÅKTE MED VING!!!!
Tur eller tur?

Kom hem och fann posten innanför dörren...mest reklam men fick schemat inför sommaren...ganska bra faktiskt...men de hade gjort en miss men ringde och de skulle fixa det. Chefen hade lovat mig ledigt under ludvika festen men ändå satt pass där...synd men det får det fixa. Ska ner till Patricia senare och ge hennes son lite presenter...eller 2....
så vi ses allihopa..

och en tanke till min vän som mist en släkting, tänker på dig,...ta hand om dig..(du vet vem)

Kram


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0