25 of March

Hej alla glada...
Nu är jag hör igen med så mkt nytt...hihi...närå...
Idag när jag gick upp så sken solen så starkt...kändes så skönt att få lite gnutta hopp om att våren kommer att komma.
Sen blev det en liten träningsrunda...och sen lite mat...tonfisksallad...=)
Så klart när jag skulle gå ut med Baloo på eftermiddagen så var det inte lika varmt längre lite tråkigt faktiskt...=(
När man väl känner värmen så vill man att den ska stanna....=)

Nu har jag snart varit utan jobb...orkar faktiskt inte hålla räkningen...men en månad kanske...och det känns. Börjar känna mig rastlös, vill göra något...man kanske skulle dricka lite =) jag menar det är ju ändå lill lördag =) bra  ide!!! Eller?

Nu är det bara 2 veckor kvar tills jag fyller det gamla talet 24...tiden bara rinner iväg...men en rolig sak är att helgen efter är det stopet...alltså på Påskdagen som i år infaller på en Söndag...lite komiskt...kommer att kännas konstigt att dricka på en söndag...helt fel..men men får gå =) Man säger ju inte NEJ....=)

Ska gå och ta något att äta kanske...det ska jag...till alla mina underbara vänner..(de miljoner jag har)...älskar er....bläää...
Okej
Bye
BYE

XOXO E.....

Den 24 Mars En vanlig Dag

I helgen som var besökte jag min kära syster i Hallstahammar, drack lite vin, pratade och var oss löjliga själva =)
Det var längesen jag såg min syster sådan men kul. Jag är väldigt glad att jag och min syster har en så bra relation eftersom det har vi inte alltid haft =( Men nu så kan det inte bli bättre. =)

Såg första avsnittet av Robinsson 2009, inget jag skulle vilja medverka i, vilket träsk alltså de bor i usch...skulle inte palla det tror jag med alla äckliga djur..får krypningar i kroppen bara av tanken. Men en sak gick rätt till, rätt person åkte ut =) Och jag tror att det kommer att bli det tuffaste robinsson någonsin....!

Medans jag sitter här och skriver så tittar jag på Våra Bästa År....vilken sörja det har blivit...man orkar knappt titta på det...man kan vänta en vecka och ändå så är de vid samma problem...dryg serie...men ska erkänna att jag kollar på den ändå....=)

Nu ska jag lägga mig på soffan och vila...var uppe klockan 10 och åkte direkt till gymmet...så jag förtjänar lite vila...=)

Ses snart.....Kram Emma




Äntligen dags...eller vad tycker ni?


Så att säga så var det ett tag sen jag skrev nått på min sida...och eftersom personer har lagt ner tid att hjälpa mig med denna sida så känner jag att jag måste och vill skriva lite...eftersom man har blivit lite av en ensamvarg =)

Man kan säga att mkt kan hända på några månader...som tex inge jobb på flera veckor, några fyllor (inget minnesvärt), tagit steget att börja träna på gym, känner att jag har hittat en utbildning som skulle passa...så mkt  kan hända =)
Var inne på ams för någon vecka sen och det kändes som ett riktigt steg i fel riktning. Trodde inte jag skulle behöva gå dit igen men nya tider kräver drastiska åtgärder =) Men som tur var så var jag väldigt förberedd med papper och så, så jag slapp återbesök...jihu....så glad

Har varit och pratat med de ute på granliden och har blivit lovad jobb där i sommar så det känns skönt, man behöver inte oroa sig för sommaren iallafall. Men innan allt slit i sommar så blir det Kreta i en vecka. Känns helt underbart...längtar till solen, värmen...och paraply drinkarna så klart=) Håller på att räkna ner bara ca 2 månader kvar. Fast innan det så börjar det sakta men säkert börja närma sig min födelsedag....usch...ett år äldre...inget man längtar till precis...

Jag sitter och hoppas att telefonen ska ringa så jag kan få jobba lite, har blivit så rastlös på senaste tiden tack vare det....sitter hemma och kollar på film...det börjar bli lite enformigt. Men såg en film häromdagen som är värd att nämnas; Twilight....älskar den filmen...det är en ruskigt bra film för alla...det som var lite retsamt är att man vet att det kommer komma en tvåa eftersom slutet var uppbyggt på det viset. Årets bästa film absolut.

För att inte tala om årets melodifestival som var en av de sämsta...bara kolla på resultatet. Det bästa med den var Tingeling...det finns nog flera som håller med....haha..vilket skämt...
 Hörde en låt på tv häromdagen som jag blev kär i...Chris Cornell - Part of me...älskar den...den har en skön och härlig rytm...precis som det ska vara...
Låten som de spelar till Robinsson reklamen, blev helt chockad men jag tycker den är as bra...vanligtvis inte inom min musik genre men den är som sakt as bra...

Nu har solen äntligen kommit fram, så nu börjar man få lite vår känslor....hoppas bara det håller i sig. För när väl värmen har kommit vill man att den ska stanna...nu ska jag ta en promenad i solen med Baloo sen ska jag sticka till gymmet för ett pass.... Till alla er som sitter inne...GÅ UT!!!!


XOXO Emma



RSS 2.0